© Muhalif 2024

Sean “Diddy” Combs hakkındaki cinsel saldırı davası 9 Ekim’de görülecek

Sean Combs’a yönelik cinsel saldırı suçlamalarıyla açılan davanın duruşması 9 Ekim’de yapılacak. Ünlü rapçi suçlamaları reddediyor.

Amerikalı ünlü rapçi ve yapımcı Sean “Diddy” Combs, hakkında açılan cinsel saldırı ve istismar suçlamaları nedeniyle 9 Ekim’de mahkemeye çıkacak. Hakkında çok sayıda dava bulunan Combs, suçlamaları reddederken, avukatları bu duruşmada müvekkillerinin kefaletle serbest bırakılmasını talep edecek.

120 Kişiden Cinsel Saldırı Suçlaması

Sean Combs’a yönelik cinsel saldırı ve istismara dair açılan davalarda, tam 120 kişi mağdur olduklarını belirtti. Bu davacıların avukatı Tony Buzbee, mağdurlardan 25’inin cinsel istismara uğradıkları dönemde reşit olmadıklarını açıklayarak, ellerinde fotoğraf, video ve mesaj gibi delillerin bulunduğunu belirtti. Buzbee, önümüzdeki günlerde daha fazla davanın açılacağını söyledi.

Combs’un Savunması: “Resmettikleri Gibi Bir Canavar Değil”

Combs’un annesi Janice Small Combs, oğluna yönelik suçlamalarla ilgili açıklamalarda bulundu ve onun “resmedildiği gibi bir canavar olmadığını” savundu. Combs’un avukatları da müvekkillerinin suçsuz olduğunu iddia ediyor ve mahkemede masumiyetini kanıtlamaya hazır olduğunu belirtiyorlar.

Ne Olmuştu?

Sean Combs, geçtiğimiz Eylül ayında, seks ticareti, zorla çalıştırma, adam kaçırma gibi suçlamalarla gözaltına alınmıştı. Davayla ilgili iddianamede, Combs’un evlerinde düzenlediği “Freak Offs” adlı partilere katılan kişileri cinsel ilişkiye zorladığı ve onlara karşı şiddet uyguladığı iddia ediliyor. Ayrıca, tanıklara rüşvet teklif ettiği ve mağdurları tehdit ettiği de belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER