© Muhalif 2024

Sertab Erener için Volkswagen Arena'da "Saygı1" konseri düzenlenecek

Volkswagen Arena'da 20 Kasım'da düzenlenecek "Saygı1" konserinde, ünlü sanatçılar ve isimler Sertab Erener için sahne alacak. Organizasyon, Medya ve BaBaLa TV iş birliğiyle gerçekleşecek.

Türkiye'nin müzik dünyasında derin izler bırakan sanatçı Sertab Erener, Volkswagen Arena’da düzenlenecek "Saygı1" konserleri kapsamında onurlandırılacak. 2003 yılında Türkiye'yi "Everyway That I Can" şarkısıyla Eurovision'da birinci yapan Erener için düzenlenen bu özel gecede, Türkiye’nin önde gelen sanatçıları ve ünlü isimleri sahne alacak.

20 Kasım'da gerçekleşecek olan konsere Adamlar, Aleyna Tilki, Can Ozan, Ceylan Ertem, Emir Can İğrek, Fatma Turgut, Gökhan Türkmen, Melek Mosso, Mirkelam, Nil Karaibrahimgil, Hande Yener, Sena Şener, Şanışer, Kalben, Karsu, Kenan Doğulu, Levent Yüksel, Nova Norda, Paptircem ve Selin Geçit gibi isimler katılarak Erener'in şarkılarını yorumlayacak.

"Saygı1" konserlerinin ilki, Türkiye’nin önemli rap sanatçılarından Ceza için düzenlenmişti. İkinci konserin odağında ise Sertab Erener yer alıyor ve gecede sanatçının müziğine duyulan saygı sahneye taşınacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER