© Muhalif 2024

Sertab Erener'in İzmir konseri iptal edildi

Sertab Erener, 18 Eylül Çarşamba günü İzmir'de yapılması planlanan konserinin organizasyon şirketinin gerekli koşulları sağlamaması nedeniyle iptal edildiğini açıkladı.

Ünlü sanatçı Sertab Erener, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 18 Eylül Çarşamba günü İzmir'de gerçekleştirmeyi planladığı konserinin iptal edildiğini duyurdu. Erener, organizasyon şirketinin konserin gerçekleşmesi için gerekli koşulları sağlayamadığını belirterek, konserin iptal edilmek zorunda kalındığını ifade etti.

Erener, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Herkese merhaba, öncelikle bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm. 18 Eylül'de İzmir'de, biletleri hâlâ satışta olan konserimi, organizasyon şirketinin, konserin gerçekleşmesi için gerekli koşulları sağlamamasından ötürü, iptal etmek zorunda kalıyorum.

Yine aynı nedenlerden, temmuz ayından beri süregelen konser iptallerinin hiçbirisinin benimle ilgili olmadığını da söylemek isterim. Çünkü sağlık problemleri dışında bir konseri iptal edip sizleri yarı yolda bırakmak 32 yıllık kariyerimin en büyük korkusudur.

Bu yüzden bütün dinleyicilerimden özür dilerim. Pek yakında sizinle başka konserlerde buluşmak heyecanı ile. Sizi çok seviyorum, anlayışınız için teşekkür ederim."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER