© Muhalif 2024

Sipsecmel kimdir? Ecmel açıldı mı, neden açıldı?

Son günlerde Ecmel Kılıç'ın açıldığı iddia ediliyor. Peki Sipsecmel kimdir? Ecmel açıldı mı, neden açıldı?

Sosyal medyada 'Sipsecmel' kullanıcı adıyla bilinen internet fenomeni Ecmel Kılıç'ın, tesettürden çıkıp çıkmadığı merak ediliyor.

Sipsecmel kimdir? Ecmel açıldı mı, neden açıldı? 

Sosyal medyada 'Sipsecmel' kullanıcı adıyla bilinen internet fenomeni Ecmel Kılıç, 6 kardeşli geniş ailenin kızı olarak 17 Kasım 1995 İstanbul’da dünyaya geldi. Aile kökeni Çerkez ve memleketi Çorum’dur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümünde 1 dönem eğitim gördü. Yaz tatili döneminde eşi Ercan Kırlı ile tanışmış ve evlenip Ankara’ya yerleşmesi sonucu eğitimini yarıda bıraktı. 2018 yılında nikah masasına oturan çiftin Ela isminde tatlı bir kız çocukları bulunuyor.

Evlendikten sonra Youtube dünyasına girmeye karar veren Ecmel, evlilik döneminde daha boş vakitlerinin olması ve daha önce takip ettiği, Duygu Özaslan, Rimel Aşkına ve Görkem Karman gibi Youtuber’ların etkili olduğunu dile getirmiştir. 2018 yılında da Youtube üzerinden içerikler paylaşmaya başladı. Instagram ve Youtube’da geniş takipçi kitleye ulaşan Ecmel, muhafazakar giyim kombinleri, gezi, alışveriş videoları, cilt bakımı, makyaj, sağlıklı beslenme postları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Kılıç'ın, eşi ile ayrı olduğu bilinen Ecmel Kılıç'ın sosyal medya hesabındaki kendi fotoğraflarını kaldırması ‘açıldı mı?’ sorularının doğmasına neden oldu. Henüz yeni fotoğraf paylaşmayan fenomenin açılıp açılmadığı netleşmedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER