Ancelotti'den beklenmedik hamle: Arda Güler için sürpriz karar!

Ancelotti'den beklenmedik hamle: Arda Güler için sürpriz karar!
La Liga’nın 31. haftasında Alaves deplasmanına çıkacak olan Real Madrid’de, teknik direktör Carlo Ancelotti milli futbolcu Arda Güler’i ilk 11’de sahaya sürme kararı aldı. Bu karar, maç öncesinde en çok konuşulan gelişmelerden biri oldu.

Arda Güler, La Liga’da son 13 karşılaşmada yalnızca bir kez ilk 11’de yer bulabilmişti. Genç yıldız, Leganes maçının ardından yeniden ilk 11’e dönerken, Ancelotti'nin bu tercihi “rotasyon” kapsamında değerlendiriliyor.

Vinicius ve Bellingham Dinlendiriliyor

Real Madrid’in en önemli isimlerinden Vinicius Junior ve Jude Bellingham, bu karşılaşmada yedek kulübesinde yer alacak. Teknik direktör Ancelotti’nin bu iki oyuncuyu, hafta içi oynanacak kritik Arsenal rövanş maçı öncesi dinlendirmeye aldığı düşünülüyor.

Real Madrid'in Alaves Maçı Kadrosu:

Thibaut Courtois, Lucas Vazquez, Raul Asencio, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, Arda Güler, Kylian Mbappe, Rodrygo

Arda'nın ilk 11’deki performansı şimdiden büyük merak uyandırırken, gözler genç yıldızın sahadaki etkisine çevrildi.

İLGİLİ HABERLER