Beşiktaş, Gaziantep FK'ye 2-1 mağlup olduğu Trendyol Süper Lig 27. hafta karşılaşmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yönelik açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Özalp, TFF'den yabancı hakem talebine ilişkin resmi bir cevap beklediklerini vurguladı.
"TFF'den Cevap Bekliyoruz"
Orhan Özalp, Beşiktaş başkanının geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamalara atıfta bulunarak, "Derbilerde yabancı hakem olacaksa, eşitlik ilkesine dayanarak Beşiktaş için de yabancı hakem talep ettik. Ancak TFF'den resmi bir cevap almadık," dedi. TFF Başkanı'nın ağzından olduğu söylenen sosyal medya açıklamalarına itibar etmediklerini belirten Özalp, "Biz TFF'den resmî bir yanıt bekliyoruz," dedi.
Gaziantep FK Maçındaki Hakem Performansı
Özalp, Gaziantep FK maçında Beşiktaş'ın hakemler tarafından nasıl bir tutumla karşılaştığını belirterek, "Gaziantep FK maçında çizgisi yukarı giden Beşiktaş'ın hakemler tarafından nasıl bir tutumla karşı karşıya geldiğini gördünüz. Bizim sessizliğimiz yanlış anlaşılmasın," ifadelerini kullandı.
"Önümüzdeki İki Maç İçin Yabancı Hakem Talep Ediyoruz"
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi, Beşiktaş olarak önümüzdeki iki maç için TFF'den yabancı hakem talebine olumlu bir yanıt beklediklerini belirterek, "Beşiktaş olarak, TFF'den yabancı hakem talebimize olumlu yanıt vermelerini istiyoruz," diyerek açıklamalarını sonlandırdı.