Icardi şovunu yaptı: Galatasaray 2- 0 Trabzonspor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında konuk ettiği Trabzonspor'u Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Kayseri deplasmanından 1 puanla dönmesinin ardından evinde 3 puanı kapan Cimbom, telafiyi yaparken Fırtına, ilk mağlubiyetini RAMS Park'ta aldı.

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftası dev bir maça sahne oldu, Galatasaray ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Kayseri deplasmanından 1 puanla dönen Okan Buruk yönetimindeki Cimbom, taraftarı önünde 2-0 kazanıp beraberliği telafi etti ve 4 puana yükseldi. Antalyaspor engelini tek golle aşan Nenad Bjelica'lı Fırtına ise ilk mağlubiyetini zorlu deplasmanda yaşadı, 3 puanda kaldı.

RAMS Park'ta oynanan ve Atilla Karaoğlan'ın yönettiği maçta Galatasaray'a galibiyeti getiren goller; 23. ve 90+3. dakikada Mauro Icardi'den geldi. Bu sezon ligdeki ilk gollerini atan 30 yaşındaki futbolcu, Olimpija Ljubljana maçında da 1 gol kaydetmişti. Icardi, 62. dakikada da sarı kart gördü. Karşılaşmaya 11’de başlayan Mauro Icardi, 90 dakikada sahada kaldı.

EVİNDE 18 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Sarı-Kırmızılılar bu maçla birlikte ligde sahasındaki yenilmezliğini sürdürdü ve 18 maça çıkardı. Cimbom evindeki son yenilgisini geçtiğimiz sezonun 2. haftasında Giresunspor’a karşı aldı. Cimbom, geride kalan 18 karşılaşmada 16 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

İLGİLİ HABERLER