© Muhalif 2024

Tarkan'dan kadın cinayetlerine sert tepki: "Başıboş psikopatları sokaktan toplayın!"

Tarkan, İstanbul'daki kadın cinayetine tepki gösterdi ve güvenli sokaklar talep ederek, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ünlü şarkıcı Tarkan, İstanbul Fatih'te genç bir kadının vahşice katledilmesinin ardından sosyal medyadan sert bir tepki gösterdi. Tarkan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Başıboş hayvanları değil, başıboş psikopatları sokaktan toplayın! Güvenli sokaklar istiyoruz" ifadelerini kullanarak Türkiye’de art arda yaşanan kadın cinayetlerine dikkat çekti.

Tarkan, ayrıca Fatih'te sur önünde öldürülen kadınlar için yapılan eylemin fotoğrafını paylaşarak, "Kadının, çocuğun, doğanın, hayvanın... Dünyanın başına ne kötülük geliyorsa erkek yüzünden geliyor. Şiddet, cinayet, taciz, tecavüz, savaşlar... Erkekliğimden utanır oldum. Tüm kalbimle ve desteğimle yanınızdayım kadınlar" diyerek kadınlara olan desteğini vurguladı.

Şarkıcı, daha sonra yaptığı bir başka paylaşımda, sokak köpeklerinin toplatılması tartışmalarına atıfta bulunarak, "Başıboş hayvanları değil, başıboş psikopatları sokaktan toplayın!" sözleriyle güvenli sokaklar için çağrı yaptı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER