© Muhalif 2024

The Times, Ekim ayı için en iyi plaj tatili yerleri listesinde Fethiye'yi seçti

The Times'ın Ekim ayında plaj tatili için en iyi yerler listesinde Türkiye'den sadece Fethiye yer aldı.

Fethiye Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, The Times gazetesinin "Ekim ayında plaj tatili için en iyi yerler" başlıklı listesindeki tek Türkiye destinasyonu Fethiye oldu.

İngiltere'den Dalaman havaalanına direkt uçuşlarla kolayca ulaşılabilen Fethiye, Türk Rivierası'nın önemli merkezlerinden biri olarak tanıtıldı. The Times'ın Fethiye ile ilgili değerlendirmesinde, bölgenin aileler için mükemmel bir tatil seçeneği olduğu vurgulandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Fethiye, çam ormanlarıyla kaplı dağlarını bisikletle keşfetmek, Ölüdeniz plajının ve Mavi Lagün'ün geniş kumlu alanında uzanmak ve geleneksel bir gulet tekne gezisiyle Kelebekler Vadisi'ni keşfetmek için ideal bir üs olarak kullanılabilir. Ayrıca, antik kaya mezarlarıyla dolu Likya Yolu'nun bazı kısımlarında yürüyüş yapabilirsiniz."

Ekim ayında plaj tatili için en iyi destinasyonları belirleyen The Times, Fethiye'yi bu listeye dahil ederek bölgenin sunduğu doğal güzellikleri ve tatil olanaklarını uluslararası platformda tanıtmış oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER