© Muhalif 2024

Tuba Ünsal ve Sinan Akçıl arasında 'Gazze' konusunda gerginlik yaşandı

TRT’nin dijital platformu Tabii için düzenlenen tanıtım gecesinin sunucularından Tuba Ünsal, sahnede İsrail’in aylardır saldırıları ve işgali altında olan Gazze hakkında bir konuşma yapmasının ardından “göbek attığını” söylediği Sinan Akçıl’a tepki gösterdi.

Etkinliğin sonunda gazetecilere konuşan şarkıcı Akçıl, kendisine sahnede tepki gösteren oyuncu Tuba Ünsal’a şöyle yanıt verdi:

“Ben nerede Gazze’yi konuşacağımı soracak değilim”

“Tabii ki ben böyle bir canlı yayında Gazze’den de bahsetmek istedim. Sunucu kız, adı ne bilmiyorum ‘Önce Gazze dedin sonra göbek attın’ demiş. Ben ona nerede Gazze’yi konuşacağımı soracak değilim. Tanımıyorum kendisini ama bence saçmalamış. Ben önce konuştum sonra ’fark atıyor’ şarkısını söyledim. Onla onun ne alakası var anlamadım.”

”Sunucu kız”

Daha sonra “sunucu kız” diye bahsettiği şahsın Tuba Ünsal olduğunu öğrenen Akçıl, ”Çok değişmiş o yüzden kendisini tanıyamadım” dedi.

”Doğru değil!”

Ünsal da gazetecilere yaptığı açıklamada ”Orada bir yas duruşunda bulunup arkasından göbek atmanın doğru olmadığını söyledim. Onun dışında söyleyebileceğim pek bir şey yok” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER