© Muhalif 2024

Ünlü astrolog uyardı: Cüzdanınıza dikkat edin!

Ünlü astrolog Dinçer Güner, "Merkür ile Jüpiter arasında kare açı olacak. Etki süresi 3 gün" diyerek özellik cüzdanlarınıza dikkat etmeniz konusunda uyardı.

Ünlü astrolog Dinçer Güner X hesabından çok çarpıcı başlıkla astrolojideki tahminlerini yazdı:

CÜZDANINIZA DİKKAT EDİN!

Merkür ile Jüpiter arasında kare açı olacak. Etki süresi 3 gün.

Büyük fikirler ve detaylar arasındaki dengeyi bulmak zor olabilir. Aklımıza şahane fikirler gelebilir ama bu fikirleri hayata geçirecek özeni ve dikkati göstermekte zorlanabiliriz.

Bir diğer önemli etki ise abartma eğilimi. Fikirlerimizi, düşüncelerimizi ya da projelerimizi olduğundan daha büyük ve önemli göstermek isteyebiliriz. Söylediklerimizi fazla iddialı, gerçeklerden uzak ve gerçekçi olmayan bir şekilde ifade edebiliriz. Bir nevi balon gibi şişirilmiş fikirlerle karşı karşıya kalabiliriz. Özellikle konuşmalarımızda, olayları ya da fikirleri olduğundan daha büyük göstermek isteyebiliriz. O yüzden bu dönemde kendimizi ifade ederken abartıya kaçıp kaçmadığımıza dikkat etmek iyi olur.

Karar verme süreçleri de biraz zorlu geçebilir. Bazen birden fazla konu hakkında hızlı kararlar almaya çalışırken, uzun vadeli sonuçları göz ardı edebiliriz. Ya da tam tersi, bir detaya o kadar takılıp kalırız ki, genel resmi tamamen gözden kaçırabiliriz

Bir de bu dönemde fikirlerde çatışmalar yaşanabilir. Mantıkla inançlar arasında bir gerilim yaratabilir. Bir yandan rasyonel düşünmek ve somut verilere dayalı kararlar almak isterken, diğer yandan inançlarımızla hareket etmek isteyebiliriz. Özellikle tartışmalarda, bir fikir veya görüşü savunurken, sadece kendi inançlarımızı doğru kabul etme eğiliminde olabiliriz.

Öğrenme ve eğitim süreçlerinde de zorluklar yaşanabilir. Eğitimde ya da bilgi edinme süreçlerinde zihin dağınık olabilir. Unutkan olmaya eğilimli olabiliriz, evden çıkmadan önce çantanız, anahtarınız, telefonunuz, cüzdanınız hepsini kontrol ederek evden çıkın. İşle ve yatırımlarla ilgili yeni fırsatlar aramak ve girişimler yapmak için verimli olabilecek bir dönemdir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER