Nazım Ustadan Kaşarlı Bisküvi Tarifi

Nazım Ustadan günün tarifi. Kaşarlı Bisküvi nasıl yapılır?

Nazım Ustadan Kaşarlı Bisküvi tarifi.

1 paket margarin
3 adet yumurta
2 su bardağı kaşar (rendelenmiş) 
1 çay bardağı süt 
1 çay kaşığı tuz 
Aldığı kadar un

Yapılışı

Margarini oda ısısında yumuşatın, hamur kabına koyup ezin. Yumurtaları, tuzu, kaşarı, sütü katıp iyice karıştırın. Aldığı kadar un ilave edip yumuşak bir hamur hazırlayın. 20 dakika buzdolabında bekletin. Dolaptan alıp tezgahın üzerine koyun, bıçak sırtı kalınlığında açın. Herhangi bir kalıpla parçalar kesip yağlanmış tepsiye dizin. Önceden 160 derece ısıtılmış fırında 15 dakika pişirip servis yapın.
 

İLGİLİ HABERLER