© Muhalif 2024

Yaşar Güler istifa mı etti? Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in görevden affını istediği iddiası

Kara Harp Okulu mezuniyet töreni sonrası yaşanan tartışmaların ardından, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in görevden affını isteyip istemeyeceği konusunda iddialar gündemde. T24 yazarı Tolga Şardan, Güler'in sessizliğine dikkat çekerek, Ankara'da bu konuda spekülasyonların yapıldığını belirtti.

Kara Harp Okulu'nun mezuniyet töreni sonrası teğmenlerin yemin törenindeki tartışmalar devam ederken, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in ve eski Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın sessizliği dikkat çekti. T24 yazarı Tolga Şardan, Milli Savunma Bakanı Güler’in, bu süreçte hiçbir açıklama yapmadığını ve Ankara'da görevden affını isteyebileceği yönünde iddiaların gündeme geldiğini belirtti.

Şardan, “Sürecin muhataplarından hiçbir açıklama gelmemesi, bu kadar gürültüye rağmen gösterdikleri sessizlik hayra alamet değil. Ayrıca, yaşananlardan sonra Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in o günden bu yana randevularını iptal ettiği ve zorunlu olmadıkça pek kimseyle görüşmediği Ankara’da konuşulanlardan. Hatta öyle ki, Güler’in görevden affını isteyeceği gibi iddialı bir bilgi de seslendiriliyor,” diye yazdı. Şardan, bu durumun Ankara'daki siyasi atmosferin bir yansıması olduğunu ve başka yerlerde yaşanan benzer olaylara benzemediğini ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER