© Muhalif 2024

Yeğeni açıkladı: FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü mü?

Sosyal medyada Fethullah Gülen’in öldüğü yönünde paylaşımların yapılmasının ardından yeğeninden açıklama geldi.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü mü? Geçtiğimiz günlerde Pensilvanya’daki evinden taşınan ve başka bir malikanede yaşamaya başlayan Fethullah Gülen’in öldüğü yönünde paylaşımlar yapıldı. Paylaşımları üzerine Fethullah Gülen’in yeğeni Kemal Gülhan sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Söz konusu paylaşımların yapıldığı hesabın çalındığını belirten Kemal Gülen, iddiaların Gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Sosyal medyaya bir kez daha Fethullah Gülen’in öldüğü yönünde iddialar düştü. Söz konusu paylaşım FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in yeğeni Kemal Gülen’in hesabından yapıldı. Paylaşımda, “Fethullah Gülen Hocaefendi, uzun süredir mustarip olduğu kalp rahatsızlığına yenik düşerek dar-ı bekaya irtihal etmiştir. Bu büyük kaybın verdiği acıyla taziyeleri kabul edemeyecek kadar derin bir hüzün içindeyim. Makamı âli olsun…” denildi.

KEMAL GÜLEN İDDİALARI YALANLADI

Bu paylaşım sonrası sosyal medyada Fetullah Gülen öldü mü sorusu gündeme geldi. Kısa süre sonra Kemal Gülen yine başka bir hesaptan paylaşım yaparak hesabının çalındığını söyledi. Kemal Gülhan paylaşımında, “Zorunlu bir açıklama. Alçakça iftiralara bir cevaptır. Çalınan hesaptan paylaşılan haber YALANDIR. ⁦@fgulencomtr Hocaefendi hayatta ve afiyettedir.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER