© Muhalif 2024

Yenidoğan çetesi ve MHP Genel Başkanı Bahçeli Öcalan’a umut hakkı istedi

İstanbul’da özel hastanelerin yeni doğan yoğun bakım üniteleri, bir suç örgütünün işgali altındaymış, öğrendik ve kahrolduk. Bir ihbar mektubu, bu durumu ilk kez 27 Mart 2023'te Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne taşımış. İddialara göre, adeta bir ticarethane gibi işletilen yoğun bakım üniteleri, rüşvet ve sahtecilikle Sosyal Güvenlik Kurumu'nu (SGK) dolandırıyor. Rüşvet ve sahtecilikle kalsa yine iyi, yaşama dair en korkunç suçlardan biri icra ediliyor bu hastanelerde; bebekler öldürülüyor…

Çete lideri, özel hastaneleri dolaşarak, “Sizi hasta bebeksiz bırakmayacağım,” diyor ve yüzde 40'ını kendine, yüzde 60'ını hastanelere bırakan bir paylaşım teklif ediyor. Yapılan işbirlikleri, manipülasyonlar ve düzenbazlıklarla sağlık sistemi içinde onulmaz bir yara açıyor.

SGK, yenidoğan yoğun bakım hizmetleri için günlük 8 bin TL ödeme yapıyor, fakat bu ödemeler "sözde tedaviler" adı altında yolsuzluklara alet ediliyor. Polis raporlarına göre, bebeklerin sağlık durumları kötü gösterilerek daha fazla süre yoğun bakımda tutuluyor ve bu süreçte yüksek meblağlarda ödeme alınıyor. Durumları iyileşmiş olmasına rağmen bebekler entübe edilmiş gibi gösteriliyor.

Yazının devamını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER