© Muhalif 2024

Yılmaz Özdil'in Mourinho yorumu: "3 haftada adamın futbol bilmediğini anladık, o da artık sanırım nasıl bir ülkeye geldiğini anlamıştır"

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrası Jose Mourinho’ya yapılan eleştirilerle ilişkin konuşan Gazeteci Yılmaz Özdil, ”Jose Mourinho denilen adamın kupaları alt alta yazdığımızda 9 sayfa falan tutuyor. Biz 3 haftada adamın futbol bilmediğini anladık. Mourinho da artık sanırım nasıl bir ülkeye geldiğini anlamıştır, eminim.” dedi.

Yılmaz Özdil, kendisine ait YouTube kanalında Jose Mourinho’ya yapılan eleştirileri değerlendirdi.

Yılmaz Özdil’in değerlendirmelerinden öne çıkanlar şöyle:

”Jose Mourinho denilen adamın kupaları alt alta yazdığımızda 9 sayfa falan tutuyor. Biz 3 haftada adamın futbol bilmediğini anladık. Mourinho da artık sanırım nasıl bir ülkeye geldiğini anlamıştır, eminim.

Daha sezon yeni başladı Bismillah, Fenerbahçe başkanını İzmir’de yerlerde sürüklediler. İngilizce bile bilmeyen gazeteci, elinde cep telefonuyla Google Translate ile soru sormaya çalışıyor Mourinho’ya. Dünyanın en cahil medyasıyla karşı karşıya.

Sekizinci sınıf topçular yorumcu olmuşlar, Mourinho’yu istifaya falan davet ediyorlar. Mourinho hayatının en büyük hatasını yaparak nasıl bir ülkeye geldiğini anlamıştır. Bence derbi bu.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER