İstanbul
Rain and snow
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4592 %0.37
38,1983 %-0.2
96.554,49 %-1.969
3.438,13 0,27
Ara
Muhalif. DÜNYA Karısını, kiralık yılanla öldürdü!

Karısını, kiralık yılanla öldürdü!

Polis araştırma sırasında, adamın eşini öldürmek için bir yıl önce de çıngıraklı yılanla aynı yöntemi denediğini belirledi.

Okunma Süresi: 2 dk

Hindistan’ın güney Kerala bölgesinde bir adam, eşini öldürmek için kobra kiraladı. Kadın yılanın saldırısı sonrası yaşamını yitirdi. 

Hindistan’ın güney Kerala bölgesinde P. Sooraj (27), eşi Uthra’yı (25) uyurken üzerine zehirli kobra yılanı atarak öldürdü. Adamın daha önce de Russel engereği olarak bilinen bir yılana eşini ısırtmayı denediği ancak kadının kurtulmayı başardığı anlaşıldı.

Mahkeme tarafından suçlu bulunan Sooraj’ın nadir görülen bir yöntemi kullanması nedeniyle idam cezasına çarptırılması istendi.

Öldürülen kadının ailesi, damatlarının düşük maaş aldığını ve kızlarını öldürüp mal varlığını üzerine geçirdikten sonra başka bir kadınla evlenmeyi planladığını iddia etti.

Daha önce de kiralamış!
Yürütülen soruşturmanın ardından daha önce de, Mart 2020’de Sooraj’ın bir engerek yılanı alıp eşini ısırmasını sağladığı fakat kadının hayatta kaldığı öğrenildi.

Sooraj’ın bu son denemesinde başka bir satıcıdan zehirli bir Hint kobrasını bin 300 dolara (yaklaşık 11 bin 700 TL) kiraladığı ve internette yılan ısırıklarıyla ilgili geniş bir araştırma yaptıktan sonra kadın uyurken üzerine fırlattığı öğrenildi.

Gece yarısına kadar eşinin yanında kalan adam, sabah işe gitmek için evden ayrılırken, kadının cansız bedeni ise yanında bir kobrayla ailesi tarafından yatağında bulundu.

Bölgede 15 yıldır yılan ısırmasına rastlanmadığını söyleyen adli makamlar, eşini öldüren adamın en ufak bir pişmanlık göstermediği ve en yüksek cezaya çarptırılması gerektiğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *