İstanbul
Açık
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,0963 %-0.09
43,6128 %-0.28
4.078,58 % -0,49
84.478,27 %0.565
Ara
Muhalif. GÜNDEM Babası Mustafa Sarıgül hakkında internette dolaşan videolara ilişkin oğlu Emir Sarıgül'den açıklama: Bugün yapılan şerefsizliği aklımıza dahi getirmemiştik

Babası Mustafa Sarıgül hakkında internette dolaşan videolara ilişkin oğlu Emir Sarıgül'den açıklama: Bugün yapılan şerefsizliği aklımıza dahi getirmemiştik

Sosyal medya platformlarında babası Mustafa Sarıgül hakkında dolaşıma sokulan video için Emir Sarıgül de açıklamada bulundu. ”Bugün yapılan ahlaksızlığı, şerefsizliği akılımıza dahi getirmemiştik.” diyen Sarıgül, ” Bu aşağılıklığı yapanlara karşı hukuk önünde hak ettikleri cezaları almalarını sağlayacağız.” dedi.

Okunma Süresi: 2 dk

Sosyal medyada paylaşımda bulunan Emir Sarıgül, ”Bu süreçte çok şeyler gördük, yaşadık, ve tecrübe kazandığımızı sanmıştık. Ama bugün yapılan aşağılıklığı, ahlaksızlığı, şerefsizliği aklımıza dahi getirmemiştik” dedi.

Emir Sarıgül’ün  açıklamasının tamamı şöyle:

”Önceki gün vefat yıldönümü olan Dedem merhum Abdurrahman Köksaloğlu’ndan bu güne 50 küsür yıldır siyasetin içinde olan, siyasetin, siyasetçinin en önemli unsuru olan halkın teveccühüne mazhar olmuş bir aileyiz.

Bu süre zarfında çok badireler atlattık, çok şeyler yaşadık, çokça bedeller ödedik.

Dedem, merhum Abdurrahman Köksaloğlu, bu uğurda katledilerek, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin tek şehit milletvekili oldu.

Dedem’in bu acı vefatı, merhume Annem’de ciddi travmalar oluşturdu ve yakalandığı hastalığa direnemeyerek daha ben 3 yaşımda iken benden ayrıldı.

Başta da dediğim gibi, bu süreçte çok şeyler gördük, yaşadık, ve tecrübe kazandığımızı sanmıştık.

Ama bugün yapılan aşağılıklığı, ahlaksızlığı, şerefsizliği akılımıza dahi getirmemiştik.

Her zaman teveccühüne mazhar olduğumuz halkımızın desteği ile, bu aşağılıklığı yapanlara karşı mücadelemizi sürdürecek, ve hukuk önünde hak ettikleri cezaları almalarını sağlayacağız.”

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muhalif. EKONOMİ Hazine ve Maliye Bakanlığı: Vergi affı ve yapılandırma paketi iddiaları asılsız

Hazine ve Maliye Bakanlığı: Vergi affı ve yapılandırma paketi iddiaları asılsız

Bakanlık, vergi affı ve yeniden yapılandırma paketiyle ilgili iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu açıkladı.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 1 dk

Hazine ve Maliye Bakanlığı, son günlerde bazı basın yayın organlarında yer alan "vergi affı" ve "yeniden yapılandırma paketi" iddialarına yönelik yazılı bir açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. Bakanlık, bu konuda herhangi bir çalışmanın olmadığını ve haberlerin tamamen asılsız olduğunu duyurdu.

“Tamamen masa başında uydurulmuş”

Açıklamada, bugün bazı yayın organlarında çıkan haberlerin içeriğinin tamamen yalan olduğu belirtilerek, “Bakanlık olarak bu konuda herhangi bir çalışmamız bulunmamaktadır. Söz konusu haber masa başında uydurulmuş, tamamen asılsız ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik bir içerikten ibarettir” ifadeleri yer aldı.

Vatandaşlara uyarı: Resmi kanalları takip edin

Bakanlık, vergi affı ya da yeniden yapılandırma gibi ekonomik adımlarla ilgili doğru bilgiye ulaşmak isteyen vatandaşları uyararak, yalnızca Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın resmi iletişim kanallarının takip edilmesi gerektiğini vurguladı. Açıklamada ayrıca, kamuoyunun bu tür asılsız haberlerle yanlış yönlendirilmemesi için basının daha dikkatli davranması gerektiği ifade edildi.

Vergi politikalarında yeni bir düzenleme gündemde değil

Yapılan resmi açıklamayla birlikte, kamuoyunda bir süredir konuşulan yeni bir vergi affı ya da borç yapılandırma planının gündemde olmadığı netlik kazanmış oldu.

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *