İstanbul
Orta şiddetli yağmur
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,1043 %0.17
37,4866 %0.25
96.120,50 %-2.006
3.352,40 -0,16
Ara
Muhalif. GÜNDEM Davutoğlu’ndan Erdoğan ve İmamoğlu’na İstanbul depremi uyarısı

Davutoğlu’ndan Erdoğan ve İmamoğlu’na İstanbul depremi uyarısı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul depremi için hazırlıkların öncelikli olması gerektiğini belirterek, iktidara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na çağrıda bulundu.

Okunma Süresi: 1 dk

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Yeni Yol grubunun toplantısında konuşarak, iktidara ve muhalefete önemli uyarılarda bulundu. Davutoğlu, Türkiye’nin üç yıl sonra yapılacak seçime odaklanmışken, asıl önceliğin İstanbul depreminin hazırlıkları olması gerektiğini vurguladı. Davutoğlu, Erdoğan ve İmamoğlu’na seslenerek, “Sizin işiniz İstanbul depremine hazırlık yapmaktır” dedi.

İstanbul depremine hazırlık öncelikli olmalı

Davutoğlu, iktidarı ve muhalefeti eleştirerek, “İktidar Erdoğan’a ebedi Cumhurbaşkanlığı verme peşinde, muhalefet de üçlü zirveler yaparak aday arayışında” dedi. Ancak asıl yapılması gerekenin İstanbul’daki depreme hazırlık olduğunu belirtti.

Konteyner kentlerde yaşam koşulları

Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen vatandaşların hala konteyner kentlerde yaşadığını belirten Davutoğlu, 691 bin kişinin konteyner kentlerde yaşadığını ifade etti. Ayrıca, devletin konteyner kentlerde yaşayanlardan elektrik ve su parası talep etme planına karşı çıktı.

İktidarın başarı hikayesi komedi

Davutoğlu, Hatay Kırıkhan’da verilen evlerin yetersizliğine dikkat çekerek, iktidarın başarı hikayesi iddialarının gerçek dışı olduğunu ve bir komediye dönüştüğünü söyledi. Ayrıca, Antakya’da bir yurttaşın ev çıkışı hakkında yaşadığı belirsizlikleri örnek göstererek, iktidarın iki yıl sonra bahsettiği başarı hikayelerinin sadece gülünç olduğunu ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *