İstanbul
Hafif yağmur
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
37,9491 %-0.11
41,0047 %-0.39
3.799,58 % 0,84
81.519,77 %-2.318
Ara
Muhalif. GÜNDEM EGO açıkladı: Bayram süresince toplu taşıma ücretsiz

EGO açıkladı: Bayram süresince toplu taşıma ücretsiz

EGO Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı boyunca otobüs, metro ve ANKARAY’ı ücretsiz hale getirdi. 30 Mart’tan 1 Nisan’a kadar toplu taşıma ücretsiz olacak.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 1 dk

EGO Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı boyunca otobüs, metro ve ANKARAY hatlarında hizmet verecek toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağını duyurdu. Bayramın ilk günü olan 30 Mart 2025 Pazar sabahı 06.00’dan itibaren başlayan uygulama, 1 Nisan 2025 Salı gece 24.00’e kadar geçerli olacak.

EGO'nun açıklamasına göre, bayram süresince otobüsler, metro ve ANKARAY tamamen ücretsiz olacak. Ancak, Arife günü (29 Mart) ve bayram sonrası idari izinli olan 2, 3 ve 4 Nisan tarihlerinde otobüsler ücretli olarak çalışacak.

Mezarlık Ziyaretleri İçin Ekstra Seferler

EGO, mezarlık ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla Arife günü (29 Mart) itibarıyla bazı bölgelerde ek ring seferleri düzenleyecek. Karşıyaka Mezarlığı'nda 4 otobüs, Sincan-Çimşit Mezarlığı'nda 2 otobüs ve Ortaköy Mezarlığı'nda 1 otobüs, 08.00 ile 18.00 saatleri arasında ring seferleri yapacak.

EGO, vatandaşların toplu taşıma hakkında en güncel hareket saatleri ve güzergâh bilgilerine EGO CEP’TE mobil uygulaması ve resmi internet sitesi üzerinden ulaşabileceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *