Beyaz TV'de yayımlanan "Söylemezsem Olmaz" isimli programa telefon ile katılan Mehmet Ali Erbil, Emel Sayın ile bir dönem aşk yaşadığını iddia etmişti.
Erbil, “Emel Sayın’la üç ay kadar beraberdim Hiç kaybetmediğim, birlikte yaşadığım dostum lakin neden ayrıldığımızı açıklayamam. ‘Aşkım Aşkım’ dizisinden çok önce olan bir ilişkiydi…” ifadelerini kullanmıştı.
Mehmet Ali Erbil’in bu açıklamaları karşısında çok şaşırdığını dile getiren Emel Sayın şöyle dedi:
“Ne oldu Mehmet Ali’ye son zamanlarda tuhaf açıklamalar yapıyor. Önce onunla konuşayım ben. Ben izleyemedim, çıkan haberlerden takip ettim. Acaba espri mi yaptı?”
Seda Sayan'ın iddiaları
Mehmet Ali Erbil, kaçış sendorumu hastalığı nedeniyle hastanede kaldığı süre boyunca kendisini aramadığı öne sürülen Seda Sayan için, "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programını da sunardı. Helal olsun, televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor” ifadelerini kullanmıştı.
Bunun üzerine Seda Sayan, Erbil'in bir kadına tecavüz ettiği iddiasını dile getirmiş, "Tuğba (Coşkun) ile evli iken hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Boşanma nedenin bu olay olduğu için eşlerin, ailen, herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi. Geçmişi kirli olan sensin.” ifadelerini kullanmıştı.
Erbil, bu iddiadan sonra Sayan'a sarf ettiği sözler için özür dilemiş ve hastalığının iyileşme aşamasında olduğu için "istemsiz hezeyanları" sebebiyle Sayan'a böyle davrandığını açıklamıştı.
Seda Sayan, özrün ardından Erbil'in kendisine yönelttiği sözler yüzünden sinirlendiğini ve ayrılık sebebi olan bir aldatmayı tecavüz olarak dile getirdiğini dile getirmişti.
Kaçış Sendromu nedir?
Kaçak sendromu bir başka isimle sistemik kılcal kaçak sendromu (SCLS), kan damarlarından komşu vücut kavitelerine (boşluk) ve kaslarına tekrarlayan büyük miktarda plazma sızıntısı ile karakterize nadir görülen bir hastalıktır. Bu, kan basıncında, tedavi edilmediğinde organ yetmezliğine ve ölüme neden olabilecek keskin bir düşüşe neden olur.
Clarkson hastalığı olarak da adlandırılan bu durum, yaygın enfeksiyonlara (septik şok) veya ciddi alerjik reaksiyonlara (anafilaktik şok) ciddi reaksiyonlar ile karıştırılabilir. Atakların sıklığı, ömür boyu bir yıldan birkaç yıla kadar değişebilir. Bazıları ise yaşamları boyunca sadece bir atak geçirirler.
Kaçış Sendromunun belirtileri
– Sinirlilik
– Yorgunluk
– Karın ağrısı
– Mide bulantısı
– Kas ağrıları
– Aşırı susama
– Vücut ağırlığında ani artış
Mehmet Ali Erbil, üç yıl önce evinin banyosunda yere düşmüş ve kaçış sendromu nüksetmişti. Erbil, 258 gün boyunca yoğun bakımda kalmıştı.