İstanbul
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4293 %0
39,4614 %0.2
3.417,87 % -0,12
88.709,62 %-0.772
Ara
Muhalif. GÜNDEM FETÖ soruşturmasının ardından Maydonoz Döner'den ilk açıklama geldi!

FETÖ soruşturmasının ardından Maydonoz Döner'den ilk açıklama geldi!

FETÖ'nün finansal yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda Maydonoz Döner isimli restoran zincirine yönelik soruşturma gittikçe genişliyor. 32 ilde 372 kişi gözaltına alınırken, 126 kişi ise tutuklandı. Operasyonlar sonrasında ilk defa açıklama yapan Maydonoz Döner, ticari faaliyetlerine devam ettiğini açıkladı.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 2 dk

FETÖ'nün finansal yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Maydonoz Döner restoran zincirine yönelik operasyonun kapsamı genişledi. 32 ilde düzenlenen operasyonlarda 372 kişi gözaltına alınırken, 126 kişi tutuklandı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. Hakim karşısına çıkan isimlerden 4'ü kamu çalışanı olmak üzere toplam 126 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan kişi sayısı 156 olurken, 90 şüpheli ise savcılık ve emniyet sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Şüpheliler arasında kamu görevlileri ve hakimler de var

Operasyon kapsamında gözaltına alınanlar arasında, Maydonoz Döner yönetim kurulu başkanı Ö.Ş. ve 6 yönetim kurulu üyesinin de olduğu öğrenildi.
Şüpheliler arasında ayrıca, FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle KHK ile ihraç edilen hakimler ve bazı kamu görevlileri de bulunuyor.

Maydonoz Döner’den açıklama: Ticari faaliyetler devam ediyor

Operasyon sonrası Maydonoz Döner yazılı bir açıklama yaparak, tüm şubelerinde ve online sipariş hizmetlerinde kesintisiz faaliyet gösterdiğini duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"TMSF’nin kayyım olarak görevlendirildiği Maydonoz Döner, online internet siparişleri başta olmak üzere, tüm şubelerinde kesintisiz hizmet vermeye devam etmektedir. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma süreci devam ederken, Maydonoz Döner’in de aralarında bulunduğu 22 şirkette, mahkeme kararıyla TMSF kayyım olarak görevlendirilmiştir. Yeni yönetim kurulumuz, 416 şubemizde ticari faaliyetlerin kesintiye uğramaması için gerekli adımları atmıştır."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *