İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,2761 %0.03
43,6202 %-0.19
4.082,56 % -1,88
93.652,03 %6.393
Ara
Muhalif. GÜNDEM HDP'li vekil Halk TV’de ‘Sayın Öcalan’ dedi

HDP'li vekil Halk TV’de ‘Sayın Öcalan’ dedi

Geçtiğimiz akşam Halk TV canlı yayınında konuşan HDP Milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki, teröristbaşı için ‘Sayın Öcalan’ ifadesini kullandı.

Okunma Süresi: 1 dk

Halk TV'de Şirin Payzın ve Emin Çapa moderatörlüğündeki Sözcüm Var' programına HDP'li Mehmet Rüştü Tiryaki, skype üzerinden katıldı.

HDP'li Tiryaki, "Sayın Öcalan nasıl bir mesaj verir hep birlikte görürüz" cümlesini sarf etti. Bu ifadenin ardından ise moderatörlerden ya da diğer konuktan herhangi bir tepki gelmedi.

En sert eleştiri ise İzmir Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'den geldi. Çelebi Twitter hesabından o anın videosunu paylaşarak;

"Halktv'de bebek katili,PKK elebaşına "Sayın Öcalan" denmesine ses çıkmayacak mı? Dilinizi mi yuttunuz! PKK-Öcalan severlerin girdiği denklemlerde olmayacağız, alışmayacağız!" dedi.

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muhalif. GÜNDEM DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen partisinden istifa etti

DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen partisinden istifa etti

DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, fikir ayrılıkları nedeniyle partisinden istifa ettiğini duyurdu. 2020'de kurucu olarak başladığı partiden ayrıldığını açıkladı.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 2 dk

DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, partisinden istifa ettiğini duyurdu. 2020 yılında DEVA Partisi’nin Kurucu İzmir İl Başkanı olarak siyasete adım atan Ösen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevine ve parti üyeliğine son verdiğini kamuoyuyla paylaştı.

İstifa Kararını Fikir Ayrılıklarına Bağladı

Seda Kaya Ösen, partisinden istifa etme kararını, fikir ve görüş ayrılıkları nedeniyle aldığını belirtti. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “2020 yılında Kurucu İzmir İl Başkanı olarak başladığım, ardından İzmir Milletvekili olarak sürdürdüğüm görevimi; her kademesinde emek verdiğim DEVA Partisi’nden istifa ederek sonlandırıyorum” ifadelerine yer verdi.

Teşekkür Mesajı

Ösen, açıklamasında başta DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan olmak üzere tüm parti kurucularına teşekkür etti. Ayrıca, İzmir teşkilatına ve birlikte çalıştığı yol arkadaşlarına özel teşekkürlerini iletti. “Broşür dağıtıp sokak sokak gezdiğimiz, birlikte çalıştığımız, siyasi hayatımıza renk ve fikir katan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu yolda beraber yürüdük, birlikte emek verdik, birlikte başardık” dedi.

Yeni Hedef: Eşit Dağılan Refah

Seda Kaya Ösen, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Adaletin su gibi berrak, refahın ise eşit dağıldığı bir Türkiye hedefiyle yoluma devam edeceğimi kamuoyuna saygıyla duyururum.”

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *