İstanbul
Az bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4315 %-0.06
38,2728 %0.02
86.425,30 %-1.494
3.381,60 -1,07
Ara
Muhalif. GÜNDEM Mansur Yavaş’tan ön seçim açıklaması: “Seçenekler masada”

Mansur Yavaş’tan ön seçim açıklaması: “Seçenekler masada”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı ön seçim toplantısına neden katılmadığıyla ilgili açıklama yaptı. Yavaş, “Özel bir sebebi olması lazım mı? Bu toplantı daha önce belli olmuştu” dedi ve süreci takip ettiklerini belirtti.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 1 dk

CHP Genel Merkezi’nde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla düzenlenen Cumhurbaşkanlığı adaylığı ön seçim toplantısına Mansur Yavaş katılmadı. Konuyla ilgili soruları yanıtlayan Yavaş, “Ön seçim hayırlı olsun. Onun haricinde söyleyecek bir şeyimiz yok, izliyoruz. Masadaki diğer seçenekler her zaman gündemdedir; o kadar söyleyeceğim” dedi.

“Özel Bir Sebebi Olması Lazım mı?”

Yavaş, CHP’nin toplantısı yerine neden başka bir programa katıldığı yönündeki soruya, “Özel bir sebebi olması lazım mı? Biraz provoke bir soru bu. Bu toplantı daha önce belli olmuştu. CHP kuruluşunun saat 15.00’te toplantısı var, ona katılacağız sadece” şeklinde yanıt verdi.

Dursun Çiçek’in İddialarına Yanıt

Eski milletvekili Dursun Çiçek, “Mansur Bey’e bir söz verilmiş, ikinci bir aday ön seçimde istenmiyor. Mansur Yavaş istemediği için 2. bir aday çıkmayacak” iddiasında bulunmuştu. Yavaş, bu açıklamalar hakkında “Ciddiye almıyorum” diyerek yanıt verdi.

CHP’nin ön seçim sürecinin nasıl şekilleneceği merak edilirken, Mansur Yavaş’ın “Seçenekler masada” vurgusu dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *