AK Partili eski ABB Başkanı Melih Gökçek, bir X kullanıcısının, tutuklanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek için Saraçhane'de düzenlenen gösteride çekilen Dilek İmamoğlu fotoğrafıyla yaptığı paylaşımı alıntıladı. Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun, Saraçhane'de Özgür Özel konuşma yaptığı sırada gülümsemesine dikkati çeken kullanıcı, paylaşımına "Dilek İmamoğlu'nun kocası hapse girmedi mi? Ne bu neşe?" notunu ekledi.
Paylaşımı alıntılayan Gökçek ise şu ifadeleri kullandı:
"Dilek İmamoğlu, belli ki kocanın içeriye girmesinden çok memnunsun. Aranız açıkmış. Bu kadar belli etmene de gerek yok. Şimdi Ekrem bunu duyunca acayip canı sıkılmıştır."

Paylaşımı sildi
Gökçek, bazı sosyal medya kullanıcılarının tepki gösterdiği paylaşımını bir süre sonra sildi. İkinci bir paylaşım yapan Gökçek, Dilek İmamoğlu ve oğlunun Saraçhane'de halka kalp işareti yaptığı fotoğrafın paylaşıldığı bir gönderiyi alıntılayarak, "Ya hayret etmemek mümkün değil. Karısı da oğlu da sanki kutlama yapıyorlar" diye yazdı.