İstanbul
Rain and snow
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4592 %0.37
38,1983 %-0.2
96.554,49 %-1.969
3.438,13 0,27
Ara
Muhalif. GÜNDEM Müsavat Dervişoğlu, geçtiğimiz hafta Devlet Bahçeli'ye urgan fırlatmıştı: Bugün Anıtkabir’de tokalaştı

Müsavat Dervişoğlu, geçtiğimiz hafta Devlet Bahçeli'ye urgan fırlatmıştı: Bugün Anıtkabir’de tokalaştı

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi PKK lideri Abdullah Öcalan’a yaptığı davet sebebiyle sert sözlerle eleştirmiş ve partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada kürsüden urgan fırlatmıştı. Bugün ise kendisi ile Anıtkabir’de tokalaştı.

Okunma Süresi: 1 dk

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in ilanının 101’inci yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. Düzenlenen törenin ardından İYİ Parti lideri Dervişoğlu’nun, yanına giderek Devlet Bahçeli ile tokalaşması dikkati çekti. 

Dervişoğlu, Bahçeli’nin PKK lideri Abdullah Öcalan’la ilişkin yaptığı çağrıyı sert sözlerle eleştirmiş, partisinin TBMM Grubu’nda yaptığı konuşmada kürsüden urgan fırlatmıştı. Dervişoğlu, geçmişte Bahçeli’nin Erdoğan’a ip atmasını hatırlatarak, ”Bahçeli ’Ben asamadım, sen as’ demişti. Madem ki milattır, o zaman onun da bir hatırası olsun. Bu büyük milletin anılarını yok ettiniz. Bu büyük milletin geleceğini katlettiniz. Al şimdi bu ipi baş köşede başının ucuna as” ifadelerini kullanmıştı. Bahçeli ise Dervişoğlu’nun attığı urganı, İYİ Parti logosunun bulunduğu bir torbayla birlikte odasına asıp, yanında fotoğraf çektirmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *