İstanbul
Rain and snow
1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4620 %0.06
38,3411 %0.33
96.370,00 %-0.144
3.443,02 0,14
Ara
Muhalif. GÜNDEM Saadet Partisi Grup Başkanvekili Bülent Kaya: Hamas biziz, biz Hamas'ız!

Saadet Partisi Grup Başkanvekili Bülent Kaya: Hamas biziz, biz Hamas'ız!

CHP kadrolarından seçimlere girerek Meclis’te 6. Grubu kuran Saadet Partisi ve Gelecek Partisi TBMM'de toplantı gerçekleştirdi.

Okunma Süresi: 1 dk

Bülent Kaya Saadet - Gelecek Grup Toplantısı'nda konuştu. Kaya'nın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Hamas bizim için 7 Ekim’de başlayan bir direniş hareketi değil; 75 yıldır o topraklardaki haklı mücadelenin bugünkü bayraktarlarından bir tanesidir. Hamas biziz, biz Hamas'ız!

Günaydın demek lazım Sayın Cumhurbaşkanına... 7 ay, 35 binden fazla insan öldürüldükten sonra mı İsrail'i ateşkese zorladınız!

31 Mart'ta kafalarını sandığa vurunca akılları başlarına geldi. Şimdi Güney Afrika'nın yanında Uluslararası Adalet Divanı'nda müdahil olmaya karar verdiler. Atılması gereken adımları zamanında atmadığınız zaman, caydırıcılığı olmaz.

Gençlerimizin mülakatla haklarının çalındığı bir Türkiye'den, güçlü bir Türkiye olmaz! 

Biz, siyasi partilerle memleketin meselelerini görüşmeyi önemseyen bir partiyken karşımızda bulunan Cumhur ittifakı ise bu milletin yarısını hain, terörist ve iş birlikçi ilan etmekten utanmadı! İktidarın ihtiyaçlarına göre sürekli güncellenen dostlar ve düşmanlar kataloğuna göre asla ve asla siyaset yapmayacağız.

Temel hak ve hürriyetlerin en kutsal haklar olduğuna inanan insanlarla yeni Anayasa konuşulabilir.

Anayasa'nın 70. maddesini "Her vatandaş kamu hizmetlerine girme hakkına sahiptir ama AK Partililerin girme önceliği vardır." diyerek mi bir anayasa değişikliği yapmak istiyorsunuz?"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *