42,7402 %0.04
50,2020 %0.02
5.946,46 % -0,28
87.160,51 %0.387
Ara
Muhalif. GÜNDEM Salih Uzun ve Cemal Enginyurt CHP’ye katılıyor

Salih Uzun ve Cemal Enginyurt CHP’ye katılıyor

Demokrat Parti’den istifa eden İzmir Bağımsız Milletvekili Salih Uzun ve İstanbul Bağımsız Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP’ye katılacaklarını açıkladı. Resmi duyurunun Salı günü CHP Grup Toplantısı’nda yapılması bekleniyor.

Okunma Süresi: 1 dk

Demokrat Parti’den ayrılan Salih Uzun ve Cemal Enginyurt, Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılma kararı aldı.

Salih Uzun, Halk TV yayınına bağlanarak, İstanbul Bağımsız Milletvekili Cemal Enginyurt ile birlikte CHP’ye geçeceklerini duyurdu. Uzun, sürecin detaylarıyla ilgili olarak Salı günü yapılacak CHP Grup Toplantısını işaret etti.

İki isim, 18 Kasım 2024’te Demokrat Parti’den istifa etmişti. CHP’ye katılım töreninin, parti yönetiminin de katılımıyla Salı günü gerçekleşmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *