İstanbul
Parçalı bulutlu
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4109 %0.29
38,2720 %0.04
98.419,32 %1.985
3.443,07 0,41
Ara
Muhalif. GÜNDEM Veli okul müdürüne silahlı saldırı girişiminde bulundu

Veli okul müdürüne silahlı saldırı girişiminde bulundu

Manisa'daki Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu'nda bir veli, okulun müdürüne silahlı saldırı girişiminde bulundu.

Okunma Süresi: 2 dk

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu'nda bir veli okul müdürüne silahlı saldırı girişiminde bulundu.Çarşamba günü gerçekleşen olayda müdüre saldırı girişiminde bulunan veli S.T çocuğuna sınıf tekrarı yaptırıldığı iddiasıyla okul müdürü Mustafa Örnek ile önce telefonda tartıştı. Telefonla görüştüğü okul müdürü Örnek'i tehdit edip, okulun bahçesine çağıran S.T. yanında getirdiği tabancayı  Örnek'e doğrulttu ancak silah tutukluluk yaptı. Okul müdürü Örnek, saldırıdan yara almadan kurtuldu.Sonrasında veli S.T olay yerinden ayrıldı.

'İLK SIKINTILARI DEĞİL' 

Yaşananların üzerine Eğitim-İş Manisa 1 No'lu Şube Basın-Yayın ve Uluslarası İlişkiler Sekreteri Burcu Başkonak Cumhuriyet'e özel açıklamalarda bulundu.Olayın çarşamba günü yaşanmasına rağmen iki gündür ortaya çıkmamasının enterasan bir durum olduğunu belirten Başkonak, "Bizim aldığımız duyuma göre okul müdürü öğretmenlerden bu durumun duyulmamasını rica etmiş. Bu velinin okulda okuyan iki çocuğu var ve bu olay müdür ile ilk sıkıntısı da değil ama o olay söylenene göre araya bir polis memurunun girmesiyle kapatılıyor" dedi.

'İZMİR'E KAÇTIĞI BİLGİSİ VAR'

Saldırgana iki gündür kimsenin ulaşamadığını söyleyen Başkonak, saldırganın Manisa'dan İzmir'e kaçtığı ile ilgili bir bilginin de kendilerine geldiğini aktardı. Okulun çok merkezi bir yerde olduğunu ifade eden Başkonak bu olayın vesilesiyle okullarda güvenlik personeli bulunmamasını da eleştirdi. Başkonak, şahsın yakalanmamasına rağmen okulda iki gündür eğitim, öğretimin normal bir şekilde devam etmesinin tuhaf olduğunu da sözlerine ekledi. Ayrıca saldırganın iki çocuğunun da iki gündür okula gittiği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *