42,7344 %0.02
50,2154 %0.03
5.948,84 % -0,24
85.244,76 %-0.594
Ara
Muhalif. GÜNDEM Yayınevlerinden boykot: Gebze Kitap Fuarı'nda çekildiler

Yayınevlerinden boykot: Gebze Kitap Fuarı'nda çekildiler

Gebze Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi içinde bir çöp kutusunda 30 köpek ve 13 kedinin "Keta-Control" isimli ilaçla öldürüldüğü görüntüler hayvan severleri ayağa kaldırdı. Olayın ardından kitap evleri Gebze Kitap Fuarı'na katılmayacaklarını açıkladı.

Okunma Süresi: 1 dk

Sokak hayvanlarının öldürülmesini öngören yasanın yürürlüğe girmesinin ardından Gebze Belediyesi'ne bağlı Rehabilitasyon Merkezi içinde bir çöp kutusunda 30 köpek ve 13 kedi ölü olarak bulundu.

Hayvan severleri ayağa kaldıran görüntülerin ardından kitap evleri de olayı boykot ediyor. Gebze Kitap Fuarı'ndan ayrılan kitap evleri arasında; Ayrıntı Yayınları, Metis Yayınları, Sel Yayınları yer alıyor. Hayvan severler sosyal medyada tüm yayınevlerini Gebze Kitap Fuarı'nı boykot etmeye davet etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *