1976 yılında başvurduğu işten cevap yarım asır sonra geldi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
1976 yılında başvurduğu işten cevap yarım asır sonra geldi!
Abone ol
Tizi Hodson, 48 yıl sonra gelen bir mektupla gençliğinde kaybettiği iş başvurusunun sırrını öğrendi ve bu olay hayatına yeni bir anlam kattı.

İngiltere’nin Lincolnshire bölgesinde yaşayan 70 yaşındaki Tizi Hodson, 48 yıl sonra gelen beklenmedik bir mektupla hayatının büyük sırrını çözdü. 1976’da motosikletli akrobat olmak için başvurduğu işten yanıt alamayan Hodson, neredeyse yarım asır sonra başvuru mektubunun postanede kaybolduğunu öğrendi. Yıllar boyunca neden cevap alamadığını merak eden Hodson, posta kutusunda 1976 yılına ait orijinal mektubu buldu. Üzerinde, "Postanede çekmecenin arkasında bulundu. 50 yıl gecikmeyle gönderildi," yazıyordu.

Her ne kadar bu aksilik Hodson’ın hayallerini o an gerçekleştirememesine neden olmuş olsa da, o pes etmedi. Yılan terbiyecisi, at yetiştiricisi ve uçuş eğitmeni olarak dünyayı gezdi, egzotik maceralar yaşadı. Hodson, bu süreci "Birkaç kemiğimi kırmış olsam da, gençliğimle konuşsam yine aynı yoldan gitmesini söylerdim" diyerek değerlendirdi.

Mektubun Gizemi Hâlâ Çözülemedi

Mektubun nasıl yıllar sonra kendisine ulaştığı ise hala bir muamma. Yıllar içinde 50 kez ev ve birkaç kez ülke değiştiren Hodson, bu bulmacayı çözemese de, olayın hayatına ilginç bir renk kattığını söyledi.


Yorum Yazın