5 yaşındaki kuzenini dudağından öptüğü için cezaevine girmişti: Küçük çocuğun babası ilk kez konuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
5 yaşındaki kuzenini dudağından öptüğü için cezaevine girmişti: Küçük çocuğun babası ilk kez konuştu
Abone ol
5 yaşındaki kuzenini dudağından öptürdüğü görüntüleri sosyal medyada paylaşan Duygu Özgül Kalebayır tüm Türkiye'de infial yarattı. Küçük çocuğun babası videoların eski olduğunu söyledi, yeğenine sahip çıkarken "Keşke o mimikleri yapmasaydı" diye hayıflandı.

Türkiye küçük yaştaki çocuğun kuzeni Duygu Özgül Kalebayır'ı zorla dudağından öptüğü görüntüleri konuşuyor. Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntülerin ardından genç kadın tutuklandı, TikTok hesabı kapatıldı. Tarafların aileleri yaşananlarla ilgili ses getirecek açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Duygu Özgül Kalebayır'ın şu an 5 yaşında olan kuzeni ile çektiği videoda çocuğu dudaktan öpmeye zorladığı anlar sosyal medyada infial yaratmıştı. Duygu Özgül, dudaklarını çocuğa zorla öptürerek, "Öyle olmaz ben dudak seviyorum. Benim dudağım ora mı? Öp beni, öpersen bırakırım. Biz yanaktan öpüşmüyoruz. Çocukluğundan beri beni hep dudağımdan öpüyorsun" gibi ifadeler kullanmıştı.

VİDEODAN SONRA PARMAKLIKLARIN ARDINDA

Video sosyal medyada tepki topladı. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü kadını gözaltına aldı. Duygu Özgül Ürgüp Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

BAKANLIK DEVREYE GİRDİ: TİKTOK HESABI KAPATILDI

Öte yandan konuyla ilgili olarak Aile ve Sosyal hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Olayın sosyal medyada yayıldığı andan itibaren İl Müdürlüğü ekiplerimiz emniyet birimleri ile koordinasyon içerisinde harekete geçmiştir. Videodaki şahıs gözaltına alınmıştır. Çocuğun ailesi ile yapılan görüşmede videonun eski olduğu bilgisi edinilmiştir. Meslek elemanlarımız tarafından aileye danışmanlık hizmeti verilmiştir. Psikolojik sağlamlığını artırmak adına aile yanında bulunan çocuğun durumu yakından takip edilmeye devam edilecektir. Söz konusu Tiktok hesabı Bakanlığımızın girişimleri sonucu kapatılmıştır. Bakanlık olarak sürecin yakın takipçisi olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız."

KÜÇÜK ÇOCUĞUN BABASI: VİDEO ESKİ, HERKES GİBİ BANA DA DEĞİŞİK GELDİ

Olayın yankıları sürerken Ekol TV'ye konuşan taraflardan çarpıcı açıklamalar geldi. Ö.H.N. isimli küçük çocuğun babası Coşkun Nadir, yeğeninden şikayetçi olmayacağını belirtti, şöyle konuştu:

"Psikolojik olarak etkilendik. Olayın bu boyutlara varacağını tahmin edemedik. Benim yeğenim, yeğenim. O bahsettiğiniz insan benim yeğenim. Ben kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum ki onun. Onda bir art niyet aramıyorum, arayamam. Basın zaten her tarafta paylaşmış. Belki bu olay hani bu kadar abartılacak bir olay değil. Devletin kanunları belli. Video yayıldıktan sonra gördüm. Herkes gibi bana da değişik geldi tabii.Benim çocuğum zaten orada çok küçük. Hani o video çok eski. Şu anki fiziki durumuna göre çok küçük zaten benim çocuk. Ben onu videoda gördüğüm kadarıyla. Attırır mıydım ben onu videoyu görmüş olsam.Çocuk zaten küçük. 2 yaşında o zaman. Benim tahminime göre benim oğlum orada 2 yaşında. Tahminime göre yani orada fiziki durumunda gördüğüm kadarıyla 2 yaşında. Bilemedin 3 yaşında.Orada konuşmuyor. Benim oğlum 5 yaşında konuştu ya. Geç konuştu geç. 5 yaşında konuştu benim oğlum. Oradaki mimikler yanlış olduğu için. Belki de çok sevdiği için olabilir.


Yorum Yazın