Excalibur, üniversitelerde ”Back to School” etkinliği düzenleyecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Excalibur, üniversitelerde ”Back to School” etkinliği düzenleyecek
Abone ol
Casper Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Feray Karaman: ”Excalibur’un sunduğu üstün performanslı bilgisayarlarımızla gençlerin hem akademik başarılarına hem de oyun dünyasına olan ilgilerine dokunmak istedik”

İSTANBUL (AA) Casper, üniversite öğrencileriyle buluşmak için gerçekleştireceği "Back to School" etkinliği kapsamında, oyun ve performans bilgisayarı Excalibur'la tura çıkacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Casper, 725 Ekim arasında, Türkiye'nin dört bir yanındaki 15 farklı üniversitede gerçekleşecek "Back to School" etkinlik serisinde, oyun ve performans bilgisayarı Excalibur'la yer alacak.

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Isparta gibi şehirlerde toplamda 3 bin 500 kilometre yol kat edilerek gerçekleştirilecek etkinlikler, gençlerin akademik hayatına renk katmayı ve sosyal bağlantılarını geliştirmeyi hedefliyor.

Üç hafta sürecek etkinliklerle teknoloji dünyasına dair yeni bilgiler öğrenme fırsatı yakalayacak öğrenciler, aynı zamanda Excalibur'un yüksek performans sağlayan bilgisayarlarını deneyimleyecek ve ödüllü aktivitelerle üniversite hayatına başlangıç yapma imkanı bulacak.

"Back to School" etkinlik serisi, Casper'ın teknolojik çözümlerini daha yakından tanımak isteyen öğrenciler için önemli bir fırsat sunacak etkinlikte, 600 bine yakın öğrenciye ulaşılması hedefleniyor.

"Ödüllü aktivitelerle gençlerin Casper ile keyifli vakit geçirmelerini amaçlıyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Casper Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Feray Karaman, Casper olarak, Türkiye'nin dört bir yanındaki üniversite öğrencilerinin yanında olarak, öğrencilerin eğitim dönemine başlarken hem eğlenmelerini hem de teknolojiye olan ilgilerini artırmayı amaçladıklarını belirtti.

Karaman, akademik hayatın yoğunluğuna hazırlanırken, böyle etkinliklerle üniversiteli gençlerin eğlendiğini ve eğitim programlarına daha motive hazırlanabildiğini kaydederek, şu ifadeleri kullandı:

"Excalibur'un sunduğu üstün performanslı bilgisayarlarımızla gençlerin hem akademik başarılarına hem de oyun dünyasına olan ilgilerine dokunmak istedik. 'Back to School' etkinlik serisi kapsamında sunduğumuz deneyimler, onların eğitim hayatlarını kolaylaştırmanın yanı sıra, sosyal bağlarını güçlendirecek ve üniversite ortamında eğlenceli bir şekilde teknolojiyle buluşmalarını sağlayacak. Etkinlik boyunca sunacağımız sürpriz hediyeler ve ödüllü aktivitelerle gençlerin Casper ile keyifli vakit geçirmelerini amaçlıyoruz."

Kaynak: AA

Kaynak:AA


Yorum Yazın