Süper Lig’e yükselen Göztepe, kupasını aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süper Lig’e yükselen Göztepe, kupasını aldı
Abone ol

İZMİR (AA) Trendyol 1. Lig'de 20232024 sezonunu ikinci sırada tamamlayarak lider Eyüpspor'la birlikte direkt Süper Lig'e yükselen Göztepe, kupasını aldı.

Ligin 32. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği karşısında aldığı 20'lık galibiyetle Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Göztepe, 34. ve son hafta karşılaşmasında Gürsel Aksel Stadı'nda Bodrum FK'yi konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısını Kenan Özer'in penaltıdan attığı golle 10 geride tamamlayan sarıkırmızılı ekip, 90. dakikada Atınç Nukan'la eşitliği sağladı. Karşılaşma 11 berabere tamamlandı.

Müsabakanın ardından Süper Lig'e yükselme coşkusunu bir kez daha tribünleriyle paylaşan Göztepeli futbolcular, taraftarlarla "İsyan Marşı"nı söyledi.

Daha sonra soyunma odasına giden sarıkırmızılı futbolcular ve teknik heyet, kupa töreni için kurulan platforma tek tek davet edildi.

Kulüp başkanı Rasmus Ankersen'in de yer aldığı törende sarıkırmızılı ekibe madalyaları ve kupası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından verildi.

Göztepeli futbolcular, takım kaptanları Atınç Nukan, İsmail Köybaşı ve Yalçın Kayan tarafından kaldırılan kupa ile tribünleri dolaştı.

Kaynak: AA

Kaynak:AA


Yorum Yazın