ABD Başkanı Joe Biden, Trump 2024 yazılı şapka taktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ABD Başkanı Joe Biden, Trump 2024 yazılı şapka taktı
Abone ol
Başkan Joe Biden, 11 Eylül anma etkinliği sırasında Trump destekçisi bir kişiyle kısa bir sohbetin ardından "Trump 2024" yazılı şapkayı taktığı anlar sosyal medyada hızla yayıldı.

Başkan Joe BidenPensilvanya'daki Shanksville İtfaiye İstasyonu'nda düzenlenen 11 Eylül 2001 saldırıları anma etkinliğine katıldı. Etkinlik basına kapalı olarak gerçekleştirildi ve Biden’ın etkinlikte Donald Trump'ı destekleyen bir kişiyle sohbet ettiği, ardından bu kişinin "Trump 2024" yazılı şapkasını taktırdığı anlar kameralara yansıdı.

Sosyal medyada hızla yayılan bu görüntüler, Cumhuriyetçi Parti destekçileri arasında geniş yankı uyandırdı. Parti, X sosyal medya hesabından Biden’ın şapkalı fotoğrafını "Destek için teşekkürler, Joe!" mesajıyla paylaştı.

Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Andrew Bates, Biden’ın bu hareketinin “birlik olmakla” ilgili bir jest olduğunu belirterek, “Başkan Biden, Trump destekçisine jest olarak bir şapka verdikten sonra, bu kişi Başkan’ın da kendi şapkasını takmasını söyledi. O da kısa süreliğine şapkayı taktı.” şeklinde açıklamada bulundu.


Yorum Yazın