Abdulkadir Selvi’den MİT Başkanı'na destek: “İbrahim Kalın’ı teröristlere yedirmeyiz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abdulkadir Selvi’den MİT Başkanı'na destek: “İbrahim Kalın’ı teröristlere yedirmeyiz"
Abone ol
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, savcıyı makamında tehdit eden Mustafa Kemal Zengin’in MİT Başkanı İbrahim Kalın ile olan fotoğrafının sosyal medyada gündem olmasını değerlendirdi. Selvi, İbrahim Kalın’ın Türkiye'nin en önemli devlet adamlarından biri olduğunu vurgulayarak, terörist grupların hedef almasına izin vermeyeceklerini ifade etti.

Savcı Mustafa Kemal Zengin’in makamında tehdit edilmesiyle ilgili soruşturma kapsamında tutuklanmasının ardından, sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar dikkat çekti. Bu fotoğraflardan biri, Zengin’in MİT Başkanı İbrahim Kalın ile çekilmiş görüntüsü oldu. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bu fotoğrafın özellikle servis edilerek bir linç kampanyası başlatıldığını belirtti.

Selvi, MİT Başkanı İbrahim Kalın’ın, bu fotoğrafın çekildiği dönemde MİT Başkanı olmadığını, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı olduğu dönemde çekilmiş olabileceğini kaydetti. Kalın’ın yanında fotoğraf çektiren kişilerin kim olduğunu bilmeyeceğini ve bu durumun sosyal medyada yanlış bir anlatımla hedef haline getirildiğini ifade etti. Selvi, sosyal medyadaki linç kampanyasının arkasında firari FETÖ hesaplarının olduğunu ve İbrahim Kalın ile MİT’e karşı bir şer ittifakının oluşturulmaya çalışıldığını vurguladı.

Selvi’nin Açıklamaları:

Selvi, MİT’in FETÖ, PKK ve DEAŞ ile mücadelesine dikkat çekerek, “MİT kimle mücadele ediyorsa, onlar bir şer ittifakı oluşturuyorlar. MİT, FETÖ’yle mücadele ediyor. Her gün Irak ve Suriye’de bir PKK’lı etkisiz hale getiriliyor” dedi. Selvi, MİT’in Mossad ajanlarını tespit ederek yargıya teslim ettiğini belirtti ve İbrahim Kalın’ın bu ülkenin yetiştirdiği en önemli devlet adamlarından biri olduğunu dile getirerek, “İbrahim Kalın’ı teröristlere yedirmeyiz” ifadelerini kullandı.


Yorum Yazın