Abdüllatif Şener'in oğlu anneannesini vurarak öldürdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abdüllatif Şener'in oğlu anneannesini vurarak öldürdü
Abone ol
Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, Ankara'da anneannesi Leyla Çetiner'i silahla rehin alıp öldürdü. Gözaltına alınan Şener'in psikolojik sorunları olduğu açıklandı.

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, evinde rehin aldığı anneannesi Leyla Çetiner'i silahla vurarak öldürdü.

Olay, Ankara'nın Ayrancı Mahallesi'ndeki evlerinde meydana geldi. Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olay sırasında Bedirhan Şener, anneannesini silahla rehin aldı.

Abdüllatif Şener, durumu fark edince evin bulunduğu sokağa çıkarak polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayın ciddiyeti dolayısıyla bölgeye özel harekat polis ekibi de gönderildi.

Bedirhan Şener, bu sırada anneannesi Çetiner'i silahla vurarak öldürdü. Olay sonrası Bedirhan Şener, polis ekiplerince gözaltına alındı. Polisin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

Şener'den Açıklama 

Sözcü'den Saygı Öztürk'e konuşan Abdüllatif Şener, sosyal medyada yer alan iddiaların asılsız olduğunu ve eşinin hayatta olduğunu belirterek, "Psikolojik sorunları olan oğlum, karşısındaki kişinin anneannesi olduğunu bile bilmeden ateş etmiş. Çok üzgünüz. Vahim bir olay. Oğlumun annesini öldürdüğü iddiaları doğru değil." dedi.

Bedirhan Şener Kimdir? 

Bedirhan Şener’in 14 Mayıs seçimlerinden dört gün önce TBMM Başkanı Mustafa Şentop tarafından Meclis Özel Kalem Müdür Yardımcılığı görevine getirildiği iddia edilmişti.

Abdüllatif Şener Kimdir? 

Abdüllatif Şener, 1954 yılında Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde doğdu. Sivas İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladı. Gazi Üniversitesi'nde Maliye Teorisi alanında doktora yaptı. AK Parti'nin kurucuları arasında yer aldı ve 2002-2007 yılları arasında devlet bakanı ve başbakan yardımcısı olarak görev yaptı. 2018 Türkiye genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Konya milletvekili seçildi.


Yorum Yazın