Açıklama geldi: Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını bu akşam yayınlanacak mı?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Açıklama geldi: Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını bu akşam yayınlanacak mı?
Abone ol
Ankara'da meydana gelen terör saldırısının ardından çarşamba günü dizilerin yeni bölümleri yayınlanmazken, yapım şirketleri ve reklam şirketleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle diziler dün akşam da yayın akışında yer almadı. Bugünkü akışta yer alan Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını dizilerinin yeni bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağıyla ilgili açıklama geldi.

Çarşamba günü Ankara'da bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) merkezine düzenlenen terör saldırısının ardından tüm Türkiye yas tutarken, yapım şirketleri de dizilerin yeni bölümlerini yayınlamama kararı almıştı.

Söz konusu süreçte reklam şirketleri ile yapım şirketleri arasında çıkan pürüzler artarken, dizilerin yeni bölümlerini yayınlamama kararı bir gün daha uzatıldı ve dün akşamki yayın akışında da tekrar bölümleri yer aldı. Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını dizileri cuma günkü yayın akışında görünüyor olsa da, milyonlarca izleyici bu akşam dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağını merak etmekte. 

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Dizi ve sinema sektörüne yönelik kulis bilgileri ile tanınan gazeteci Birsen Altuntaş, kararın ilerleyen saatlerde verileceğini belirtti. Altuntaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu akşam dizilerin yeni bölüm yayınının olup olmayacağı bu saatlerde belli olacak. Kanallar toplanan reklam sayısına göre hareket ediyor." ifadelerini kullandı. 


Yorum Yazın