Ağbaba'dan Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'ne: Söylediğimizin doğruluğunu teyit eder bir açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ağbaba'dan Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'ne: Söylediğimizin doğruluğunu teyit eder bir açıklama
Abone ol
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nin TUSAŞ’ta liyakatsiz atama ve güvenlik zafiyeti iddiasıyla ilgili açıklamasına ilişkin "Söylediğimizin doğruluğunu teyit eder bir açıklama. Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın kayınbiraderi Mustafa Çiftçi TUSAŞ’ta çalışıyor mu evet. Güvenlik biriminde yıllardır sorumlu mu evet. Bunların hiçbirini yalanlayamamışlar çünkü doğru” dedi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba TUSAŞ‘taki liyakatsız atamalar üzerine bir açıklama yapmıştı. Dezenformasyon başkanlığından bu konuda bir cevap geldi. Ağbaba, dezenformasyon başkanlığının aslında açıklamalarını teyit ettiğini ifade etti:

Ağbabanın açıklaması şu şekilde:

“TUSAŞ‘taki liyakatsız atamalar ve güvenlik zaafiyetine dair yaptığımız açıklama sonrası, Dezenformasyon başkanlığı bir yalanlama yapmış.

Ama Söylediğimizin doğruluğunu teyit eder bir açıklama.

Cumhurbaşkanı Özel kalem müdürü Hasan Doğan’ın kayınbiraderi Mustafa Çiftçi TUSAŞ‘ta çalışıyor mu evet. Adam TUSAŞ saldırısından sonra apar topar Twitter hesabını kaldırmış fotoğrafları alınamasın kullanılmasın diye.

Bu kişi Hasan Doğan’ın kayınbiraderi mi evet TUSAŞ’ta güvenlik biriminde mi çalışıyor mu evet. Bu konuda hiçbir eğitimi tecrübesi olmadan liyakatsız bir atama ile mi oraya atanmış evet. Güvenlik biriminde yıllardır sorumlu mu evet.

Bunların hiçbirini yalanlayamamışlar çünkü doğru.

Kaldı ki eski cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay’ın yeğeni konusunda hiçbir şey yayınlayamadılar çünkü bu atama da doğru.

Savunma Sanayi ile ilgili bu kadar önemli bir kuruluşa liyakatsız atamalarla akrabaları doldurmuşsun.

Ciddi bir güvenlik zafiyeti olduğunu herkes kabul ediyor.

TUSAŞ’ı da diğer kurumlar gibi akraba çiftliği haline getirmişler.

Günlerdir patlamadan sonra TUSAŞ‘tan herhangi bir açıklama yok.

Her durumda gördüğümüz gibi yine aynı tablo.

Sorumlulardan bir tanesi bile ortada yok.

Bu liyakatsız yönetimle bu ihmaller zincirine sebep olanlardan hesap sorulmalıdır. Ölen beş vatandaşımızın ve yaralı onlarca insanın vebali o liyakatsiz, sorumsuz idarecilerin üstünedir.”


Yorum Yazın