AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin hastaneye kaldırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin hastaneye kaldırıldı
Abone ol
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Muğla ziyareti sırasında rahatsızlanarak Dalaman Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şahin’in sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verilmedi, ancak toplantıya katılamayacağı açıklandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Türkiye Buluşmaları kapsamında gerçekleştirdiği Muğla ziyareti sırasında rahatsızlandı. Uçaktan indikten sonra sağlık sorunu yaşayan Şahin, Dalaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay, havaalanından ayrıldıktan kısa süre sonra meydana geldi. AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, yaptığı açıklamada Şahin'in rahatsızlığı nedeniyle programda yer alamayacağını belirterek, "Genel başkan Yardımcımızın küçük bir rahatsızlığı oldu. Bu gecikmeden dolayı özür dileriz, Muğla adına kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz," dedi.

Şahin'in sağlık durumu hakkında henüz ayrıntılı bir bilgi paylaşılmadı, ancak tedbir amacıyla hastaneye götürüldüğü bildirildi. Şahin’in programına daha sonra devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyor.


Yorum Yazın