Aleyna Tilki açıkladı: Çocuklu bir rock star olacağım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aleyna Tilki açıkladı: Çocuklu bir rock star olacağım
Abone ol
Yaklaşmakta olan albüm lansmanı öncesinde Cosmopolitan dergisine verdiği röportajda geleceğine dair cesur hedeflerini paylaşan Aleyna Tilki, 30'lu yaşlarında nasıl biri olmak istediğine dair sorulara, kendini bir rock star olarak hayal ettiğini belirtti.

Hürriyet'in aktardığına göre, Tilki, "Yeni albümümle rock star evreme başlıyorum. 30'larımda tam da hayal ettiğim gibi, güçlü, sınırları net, ne istediğini bilen ve kendini iyi tanıyan bir rock star olacağım. Ayrıca çocuk sahibi olmayı da planlıyorum; nasıl olacak bilmiyorum ama çocukları olan bir rock star olmak istiyorum," dedi.

Aleyna Tilki ayrıca, yaşadığı zorlukları ve depresyonla olan mücadelesini de dile getirdi: "20'lerimin ortalarına kadar ciddi depresyonlarla mücadele ettim. Bu süreçte kendimi ve sınırlarımı daha iyi tanıma fırsatı buldum. Şimdi daha güçlüyüm, insanlar beni kolayca yaralayamaz. Büyümeyi seviyorum çünkü bu, içimdeki çocuğun elini tutmama izin veriyor. Geleceğe dair kaygılarım devam etse de kendimi yeterince güçlü hissediyorum ve her zorluğun üstesinden gelebileceğime inanıyorum."


Yorum Yazın