Ali Koç-Devlet Bahçeli görüşmesindeki 17-25 Aralık detayı konuşulmaya devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ali Koç-Devlet Bahçeli görüşmesindeki 17-25 Aralık detayı konuşulmaya devam ediyor
Abone ol
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Genel Merkez'deki ziyaretine dair paylaşılan fotoğrafta, '17-25 Aralık' detayı dikkatleri çekiyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç dün MHP Genel Merkezi'ne gelerek Devlet Bahçeli ile görüştü. Görüşmenin ardından paylaşılan fotoğraflarda, Bahçeli'nin gazeteci Can Dündar'a “Pilini ben çıkarttım, 17-25’e sabitledim, hesabının sorulması vaadimizden asla geri adım atmayız” diyerek gösterdiği '17-25 Aralık' saatinin yıllar sonra Koç ziyaretinde yerinde durduğu görüldü.

2015 yılında Ankara’da Bahçeli’yi ziyaret eden dönemin Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, MHP liderinin odasında 17.25’te sabitlenen saatin hikayesini aktarmıştı.

Saati, 17-25 Aralık soruşturmalarına atfen 17.25’te durduran Bahçeli, “Bunu bizzat ben yaptım. 17.25’i gösterdiğinde pilini çıkardım. Buradan da anlayabilirsiniz ki biz, 17 ve 25 Aralık’ın hesabının sorulması vaadimizden asla geri adım atmayız” demişti.

Dün yapılan Bahçeli-Koç görüşmesinde 17.25'e sabitlenmiş saat tekrar göründü.

Öte yandan farklı kaynaklardan aktarılana göre söz konusu saatin AK Parti-MHP ittifakı öncesi 2016'ya kadar Bahçeli'nin odasında durduğu, daha sonra buradan kaldırıldığı ortaya çıktı. 24 Haziran 2024’de çekilen bir fotoğrafta olmayan saat, 2 Temmuz’dan itibaren yeniden odaya döndü.


Yorum Yazın