Arjantin, 2024 Kupa Amerika finaline yükseldi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arjantin, 2024 Kupa Amerika finaline yükseldi!
Abone ol
Arjantin, ABD'de düzenlenen 2024 Kupa Amerika yarı finalinde Kanada'yı 2-0'lık skorla geçerek finale adını yazdırdı.

ABD'nin ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Kupa Amerika yarı final maçında Arjantin, Kanada'yı 2-0 mağlup ederek finale yükseldi. Maçta Arjantin'in gollerini 22. dakikada Julian Alvarez ve 51. dakikada Lionel Messi kaydetti. Arjantin, bu galibiyetle şampiyonluk için büyük bir adım attı.

Arjantin Final Yolunda İddialı

Arjantin, ABD'nin ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Kupa Amerika'da büyük bir performans sergileyerek finale adını yazdırdı.

Arjantin, geçtiğimiz 2022 Dünya Kupası'nı da kazanmış ve FIFA dünya sıralamasında lider konumda bulunuyor. Turnuvadaki performanslarıyla dikkat çeken Arjantin, finale yükselerek şampiyonluk hedefini güçlendirdi.

Messi'nin Şovu: Kanada'ya Karşı İki Gol

Arjantin'in galibiyetinde Lionel Messi'nin attığı goller büyük önem taşıdı. Messi, 22. dakikada ve 51. dakikada fileleri havalandırdı.

Uruguay - Kolombiya Maçı Yarın

Diğer yarı final mücadelesi ise Uruguay ile Kolombiya arasında yarın TSİ 03.00'te gerçekleşecek. Kazanan ekip, Arjantin ile finalde karşılaşacak.

Diğer yarı final mücadelesi ise Uruguay ile Kolombiya arasında yarın TSİ 03.00'te gerçekleşecek. Bu maçın galibi, Arjantin ile finale çıkma mücadelesi verecek.

Kupa Amerika 2024 turnuvası, futbolseverlerin heyecanla takip ettiği önemli bir organizasyon olarak devam ediyor.


Yorum Yazın