Aydilge'den Hülya Avşar'a sert çıkış: Hemcinsini ezmek onlara daha makbul geliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydilge'den Hülya Avşar'a sert çıkış: Hemcinsini ezmek onlara daha makbul geliyor
Abone ol
Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar ve Meryem Uzerli arasında geçen diyalog hakkında konuşan Aydilge'nin sözleri dikkat çekti.

Hülya Avşar'ın programına konuk olan Meryem Uzerli'ye sorduğu soru gündem olmuştu. 

Hülya Avşar, Uzerli'ye "Hiç evlenmedin değil mi sen? Niye evlenmedin? Neden evlenmediler seninle?" diye sordu. Avşar daha sonra "Yani seni niye kaçırdılar?" diye ekledi.

Meryem Uzerli, "O benimle evlenmediler değil. Bazen hayat seni yaşıyor, bazen sen hayatı yaşıyorsun. Bir dönem hayat beni yaşadı. En önemli şey bana göre hataları bilmeyerek yapmak" şeklinde yanıt verdi. 

Ayrıca Uzerli, Ne zaman aşk başarılı ki? Biriyle beraber olup onunla hayatının sonuna kadar birlikte olunca başarı mı oluyor? Ya da ayrılınca başarısız mı? Bence aşk için başarılı ya da başarısız diye bir şey yok" ifadelerini kullanmıştı.

Bu diyalog hakkında Magazin Burada muhabirlerine konuşan Aydilge, “Hülya Hanımın bu yaptığı da ilk değil. 'Seni kimse almadı mı? Ah yazık sana' gibi bir tavrı vardı. Biz alınacak bir mal değiliz." dedi.

 Muhabirin, “Kadının, kadına bunu söylemesi birazcık da acı değil mi?” sorusunu yöneltmesi üzerine ünlü şarkıcı, “Hülya Avşar'ın kadın olması zihniyetinin erkek yanlısı olduğunu değiştirmiyor. Erkeğin yanında olmak bazı kadınlara güç getiriyor. Hemcinsini ezmek onlara daha makbul geliyor.” diyerek Avşar'ı eleştirdi.


Yorum Yazın