Ayşenur Arslan'dan sokak hayvanlarına yönelik katliam yasası için evet oyu veren vekillere: Dilerim öldürttüğünüz her köpek kâbusunuz olur!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ayşenur Arslan'dan sokak hayvanlarına yönelik katliam yasası için evet oyu veren vekillere: Dilerim öldürttüğünüz her köpek kâbusunuz olur!
Abone ol
Halk TV Yazarı Ayşenur Arslan, bugünkü yazısında, hayvanlara olan sevgisini oğlunun sokak hayvanlarıyla kurduğu ilişkiler üzerinden anlatırken sokak hayvanlarına yönelik katliam yasası için evet oyu veren vekillere de, "O çirkin sırıtışlarınız unutulmayacak. Dilerim öldürttüğünüz her köpek kabusunuz olur" dedi.

Meclis’te AK Parti ve MHP milletvekillerinin, tartışmalı sokak hayvanları yasasını  gülümseyerek kabul etmelerini eleştirdi ve, ”O çirkin sırıtışlarınız unutulmayacak. Dilerim öldürttüğünüz her köpek kâbusunuz olur!!!” dedi.

”Ben evimde hiç kedi köpekle yaşamadım. Ama oğlum daha küçücük yaştan sokaktaki tüm kedileri, köpekleri, kargaları kardeş edindi. Kucakladı, besledi. 20’li yaşlarında da hayatına kedi kızı PATİSU katıldı.

Meclis’teki fotoğrafa bakarken onu ve tüm hayvan evlatlarımızı düşündüm. AK Parti milletvekilleri -ortakları MHP’liler ve liderleri Bahçeli oylamaya katılmamıştı- gururla el kaldırıp “olur” verdiler. Sonra da, köpeklerin ölüm yasasını sırıtarak verdikleri pozla ölümsüzleştirdiler.Tıpkı istismar iddialarına karşı ENSAR Vakfı’na kalkan olmaları.. Ve sonrasında kahkahalarla poz vermeleri gibi!

AKP’li vekillerin yasayı savunmalarını anlayabilirsiniz. Mesela yani!! Gerekçelerini haklı da bulabilirsiniz. Yine mesela!! Ama rica ediyorum, sırıtarak kutlamak neyin nesi? Ahaliye karınca masalları anlatıp köpeklerin ölüm kararını alkışlamak için nasıl bir AHLAK sahibi olmalı? Aslında insanın insanı öldürdüğü, çocukları katlettiği bir dünyada bu soruların ne manası var, diyeceksiniz!Var! Hem de çok var! Anlatmaya da zaten oradan, insandan başlamak gerekiyor.”

Yazının tamamını okumak için tıklayın.


Yorum Yazın