Baba Vanga ve Nostradamus'dan 2025 için aynı iddia

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Baba Vanga ve Nostradamus'dan 2025 için aynı iddia
Abone ol
Dünyanın en kötü şöhretli ve uğursuz mistiklerinden ikisi, Baba Vanga ve Nostradamus, 2025 yılı için aynı kehanette bulunduğu ortaya çıktı. İkisi de önümüzdeki yıl Avrupa'da ölümcül bir savaş olacağını iddia ediyor.

Nostradamus, "Avrupa topraklarının acımasız savaşlara" dahil olacağını yazdı.

Baba Vanga, 2025 yılında Avrupa'da bir çatışma çıkmasından endişe duyduğunu ve bunun kıta nüfusunu 'mahvedeceğini' söyledi.

Bundan 27 yıl önce 1996'da ölen Baba Vanga, bazı açıklamalarının bir şekilde doğru çıkmasının ardından komplo teorisyenleri arasında kült bir figür haline gelen Bulgar bir kahindi.

Asıl adı Vangelia Pandeva Dimitrova olan medyum, 12 yaşında görme yetisini kaybettikten sonra Tanrı'dan gelen ve geleceği görmesine yardımcı olan nadir bir yeteneğe sahip olduğunu iddia etmişti.

Balkanların Nostradamus'u olarak bilinen Dimitrova, dünyanın sonunun geleceğini söylediği 5079 yılına kadar her yıl için arkasında kehanetler bıraktı.

Bugünkü Makedonya'da bir çiftlikte büyüyen Vanga, küçükken bir kasırganın içine sürüklendikten sonra kör oldu ve inananlar ona ikinci görüşünü kazandıranın bu garip kaza olduğunu söylüyor.

Daha önce Rusya'nın Ukrayna'yı işgalini ve New York'taki 11 Eylül saldırılarını doğru tahmin etmişti.

Medyumun 50 yıllık kariyeri boyunca Koronavirüs salgınını, 1986'da Ukrayna'da yaşanan Çernobil felaketini ve 1997'de Prenses Diana'nın ölümünü de öngördüğü iddia ediliyor.


Yorum Yazın