Bahçeli’den Davutoğlu’na: Türkiye’nin birikiminize ihtiyacı var

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçeli’den Davutoğlu’na: Türkiye’nin birikiminize ihtiyacı var
Abone ol
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Meclis resepsiyonunda gerçekleştirdikleri sohbet dikkatleri çekmişti. Bahçeli, pek çok konuşmasında “Serok Ahmet” diye seslendiği Davutoğlu’na Filistin konusuyla ilgili, “Zat-ı-aliniz bu dönemde çok önemli, Türkiye’nin birikiminize ihtiyacı var. Televizyonlarda çok güzel yorumlarınız oldu, memnun oldum” dedi.

TBMM’nin açılış oturumunda DEM Partililerle selamlaşması dikkati çeken MHP Genel Başkanı Bahçeli bu tokalaşma için, “Yeni bir döneme giriyoruz, dünyada barışı isterken kendi ülkemizde barışı sağlamamız lazım” dedi.

Partisinin grup konuşmasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i sert dille eleştiren Bahçeli akşam verilen resepsiyonda ise, ”Birbirimizi kırmıyoruz inşallah. Üzülme! Bazen siyaseten söylememiz gerekenler oluyor” dedi.

Bahçeli’nin birçok konuşmasında “Serok Ahmet” diyerek sert sözlerle eleştirdiği Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davuıtoğlu’na da övgü dolu sözler söylediği ortaya çıktı. Bahçeli resepsiyonda selamlaştığı Davutoğlu’na Filistin konusu ile ilgili, “Zat-ı-alinizin bu dönemde çok önemli birikiminize ihtiyacı var Türkiye’nin”, “Televizyonlarda çok güzel yorumlarınız oldu, memnun oldum…” dediği duyuldu.

Bahçeli’nin merkez sağda birleşme çalışmalarıyla ilişkin de “Takip ediyorum, tebrik ediyorum” dediği öğrenildi.


Yorum Yazın