Barbara Palvin 17 yaşındaki kızla aldatıldığı iddiası sosyal medyayı salladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Barbara Palvin 17 yaşındaki kızla aldatıldığı iddiası sosyal medyayı salladı
Abone ol
Dünyaca ünlü model Barbara Palvin, geçtiğimiz yıl oyuncu Dylan Sprouse ile nikah masasına oturmuştu. Parmakla gösterilen çift ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Oyuncu Sprouse, eşini 17 yaşındaki bir içerik üreticisiyle aldattı. Ünlü model Palvin, henüz bir açıklamada bulunmadı.

Cesur paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Victoria's Secret modeli Barbara Palvin, bir süredir birlikte olduğu başarılı oyuncu Dylan Sprouse ile geçtiğimiz yıl evlenmişti.

Barbara Palvin evlenir evlenmez eşinin soyadını kullanmaya başlamıştı. Magazin dünyasında parmakla gösterilen çift, sosyal medya hesabında da sık sık aş pozlarını paylaşıyordu.

Fakat herkesin imrenerek baktığı ünlü çiftin üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı.

Barbara Palvin'in eşi Dylan Sprouse tarafından aldatıldığı iddia edildi. Bu haber dünya basınına bomba gibi düştü. Taraflardan iddia ile ilgili henüz açıklama gelmedi.

ABD basınında yer alan haberlere göre Dylan Sprouse, eşini 17 yaşındaki bir içerik üreticisiyle aldattı. Ortaya çıkan haberler sonrasında Barbara Palvin'in sosyal medya hesabından eşi ile olan paylaşımları silmediği görüldü.

 


Yorum Yazın