'Ben temsil etsem daha iyi be' çıkışıyla gündeme gelen Ahmet Çakar kendini savundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Ben temsil etsem daha iyi be' çıkışıyla gündeme gelen Ahmet Çakar kendini savundu
Abone ol
Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasının birincisi 24 yaşındaki İdil Bilgen'in birinciliği sosyal medyada birçok eleştiri aldı. İdil Bilgen'in birinciliğinin ardından Ahmet Çakar'ın eski bir güzel için yaptığı yorum da yeniden gündeme getirildi. Çakar 'Ben temsil etsem daha iyi be' sözlerinin tepki çekmesinin ardından kendisini böyle savundu.

Türkiye'nin tescilli güzellerinin taçlarını taktığı Miss Turkey 2024 yarışmasının birincisi 24 yaşındaki İdil Bilgen oldu. Bilgen'in birinciliği sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İdil Bilgen'in birinci seçilmesi adeta tartışma yarattı. 'Şabaniye' yorumlarının dâhi yapıldığı Bilgen için Ahmet Çakar'ın eski bir güzele yaptığı yorum da yeniden gündeme getirildi.

Bilgen'in birinci seçilmesinin ardından sosyal medyada yayılan Çakar'ın videosundaki 'Ben kızımıza çirkin demiyorum; sevimli, tatlı, iyi huylu olabilir ama Türk genç kızını güzel olarak temsil etmesi… Dalga mı geçiyorsunuz, ben temsil etsem daha iyi be!' sözleri tepki çekti.

Çakar kendisine yapılan eleştirilerin ardından bu yorumu başka bir Türkiye güzeli için yaptığını söyleyerek kendini böyle savundu;

'Hepiniz yalancısınız ve trolsünüz ben bu ifadeleri bu kızımız için kullanmadım bu yaklaşık altı yıl önce başka bir Türkiye güzeli kızımız içindi.'


Yorum Yazın