Beşiktaş heyeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beşiktaş heyeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti
Abone ol
Beşiktaş Jimnastik Kulübü heyeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Erdoğan, sporun toplumu birleştirici gücüne vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Ziyarete, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleri ve sporcular katıldı. 2024 Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa'yı kazanan Beşiktaş, bu başarılarıyla gurur duyarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da sporun birleştirici rolüne dikkat çekti.

Erdoğan, "Toplumumuz içinde kutuplaşmanın körüklendiği bu hassas dönemde, sporun birleştirici gücüne her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz" dedi. Beşiktaş'ın 121 yıllık köklü tarihine vurgu yaparak, hem ulusal hem de uluslararası başarılarına işaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'ın genç sporculara verdiği önemi ve Türkiye'yi gururlandıran başarılarını takdir ettiğini belirtti. "Beşiktaş, Balkan Harbi'nden Milli Mücadele'ye kadar her zor dönemde milletin yanında olmuştur" ifadesiyle kulübün tarihsel rolünü öne çıkardı.


Yorum Yazın